Παρακαλώ περιμένετε...

Αγιος Βαλεντινος και "Τριγωνικη Επιθεση"

  • 14/02/2017

Λόγω της ημέρας, γίναμε λιγάκι κουτσομπόληδες και ασχοληθήκαμε με μερικά από τα πιο γνωστά ερωτικά τρίγωνα του NBA.

Saint Valentine s Basket

 

     Σήμερα είναι η μέρα των ερωτευμένων, οπότε σε κάποια μονάχα στιγμή της μέρας, βγάλαμε ( περίπου) την πορτοκαλί θεά από το μυαλό μας και αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με τον έρωτα. Βέβαια όχι όποιον και όποιον έρωτα, αλλα τον λίγο πιο πικάντικο, μπασκετικό έρωτα που έχει δημιουργήσει διαμάχες και έχει καταστρέψει ομάδες. Φυσικά όλα αυτά για τα οποία θα μιλήσουμε είναι φήμες και μεις το χεράκι μας στην φωτιά δεν το βάζουμε, αλλά από κοινωνικό ενδιαφέρον και μόνο πάμε να δούμε μερικά ενδιαφέροντα μπασκετικά τρίγωνα:

  • Paul George- Roy Hibbert: Όταν το 2014, οι φοβεροί και πρωτοπόροι μέσα στην σεζόν Indiana Pacers βρέθηκαν ξαφνικά να καταρρέουν και ο Roy Hibbert έκανε να σκοράρει μερικά παιχνίδια, φούντωσαν πολύ γρήγορα οι φήμες για ερωτικά τρίγωνα μέσα στην ομάδα. Και σε αυτό όπως και σε όλα ισχύει το ρητό πώς όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Μπορεί εν τέλει η πέτρα του σκανδάλου να μην ήταν όπως αρχικά κυκλοφόρησε η γυναίκα του Χίμπερτ, με την οποία λεγόταν ότι κοιμόταν ο Τζορτζ, αλλά σίγουρα κάτι περίεργο συνέβησε ανάμεσά τους. Αποτέλεσμα? Πολύ κακές εμφανίσεις και αποκλεισμός για τους Πεισερς, με τον Χίμπερτ να αλλάζει ομάδα την επόμενη σεζόν.

  • Deolonte West- Lebron James: Ακόμη ένα από τα σύγχρονα περιστατικά το οποίο φαίνεται να επιρρέασε σε μεγάλο βαθμό την αρμονία της ομάδας των Καβαλίερς την σεζόν 2009-2010. Όλα τα gossip περιοδικά τότε έδιναν και έπαιρναν. Το τρίτο πρόσωπο βέβαια στην περίπτωση αυτή δεν ήταν η γυναίκα κάποιου από τους δύο παίκτες αλλά η μητέρα του LeBron, Glorya James. Απότέλεσμα? Μέτρια πλέι οφ για Καβαλίερς και ΛεΜπρον και ουσιαστικά τέλος της καριέρας του ΝτεΛόντε Γουεστ.

  • Matt Barnes – Derek Fisher: Δεν έχουν περάσει 2 χρόνια από τότε που δημοσιογραφικές αναφορές μιλούσαν για έναν καβγά μεταξύ δύο πρώην συμπαικτών για τα μάτια μιας γυναίκας. Ο λόγος? Για τους πρώην “Λιμνανθρώπους” Derek Fisher και Matt Barnes. Ο θρύλος λέει πώς όταν ο Barnes, γυρνώντας στο σπίτι όπου διέμενε η σύζυγός του, βρήκε εκεί τον Derek Fisher. Ακολούθησε καβγάς αναμεταξύ των δύο πρώην συμπαικτών που σταμάτησε έπειτα από παρέμβαση του μικρού γιου του Barnes. Ίσως ο Fisher ήθελε να δείξει ακόμη μία φορά ότι είναι μετρ στην τριγωνική επίθεση. Ποιός ξέρει?

  • Karl Malone – Kobe Bryant: Από τα ηπιότερα των περιστατικών, οι φήμες απλά αναφέρουν την έντονη ενόχληση του 37χρονου Black Mamba όταν σε ερώτηση της γυναίκας του, προς τον παλαίμαχο Karl Malone, στο τί κυνηγάει ( O Malone ήταν ντυμένος με καουμπόικα ρούχα), ο “ταχυδρόμος” απάντησε πως κυνηγάει “μικρές Μεξικανές”. Δεν δόθηκε ιδιαίτερη συνέχεια στο θέμα. Άλλωστε μένουν στον Ταχυδρόμο λογικά ακόμη δύο φορές να “χτυπήσει”...

  • Kevin Garnett - Carmelo Antonhy: Χμμμμ...Μάλιστα... Ο KG ήταν σίγουρα πρωταθλητής στο trashtalking, αλλά αν ήσασταν ο Carmelo Anthony, πώς θα αντιδρούσατε στην φράση ότι η γυναίκα σας έχει γεύση σαν “δημητριακό με μέλι”? Σίγουρα λίγο περίεργα. Κάπως έτσι αντέδρασε και ο SF των Knicks, o οποίος μετά την λήξη του αγώνα ήρθε λιγάκι πιο κόντα με τον PF των Wolves. Το επισόδιο δεν πήρε παραπάνω διαστάσεις με τον Καρμέλο να απολογείται την επόμενη μέρα ότι έχασε την ψυχραιμία του. Ανθρώπινα τα λάθη...

 

     Νομίζουμε πως οι ιστορίες δεν τελειώνουν ποτέ, όσο και να προσπαθούμε να τις καλύψουμε. Όπως και να το κάνουμε το μπάσκετ είναι ένα άθλημα με πολύ επαφή, ένταση, ωραία αγόρια και καμιά φορά τα πράγματα ξεφεύγουν μεταξύ τους. Άλλωστε, έρωτας είναι αυτός, και δεν λογαριάζει και πολλά.

Σαν Σήμερα

05/05/1969

 Ο Bill Russell παίζει το τελευταίο του παιχνίδι στο ΝΒΑ με την φανέλα των Celtics στην νίκη της ομάδας του επί των Lakers με 108-106 που θα σημαίνει αυτόματα και την κατάκτηση του 11ου προσωπικου του τίτλου