Παρακαλώ περιμένετε...

«Χειρα βοηθειας» απο το κοινο ζητα ο Γκαλιναρι

  • 21/10/2020 -
    NBA
    /
    BB TEAM

Του Σπύρου Κόγκα
 

Παίκτες και κοινό πάντα έχουν μια ιδιαίτερη σχέση με έντονα τα χαρακτηριστικά της αλληλεπίδρασης. Πέρα από τις οπαδικές προτιμήσεις, υπάρχει σημαντική μερίδα φιλάθλων που κρίνει με βάση το μπάσκετ και την αγάπη του για το άθλημα.

Μάλλον κάτι τέτοιο έλαβε υπόψη του ο Ντανίλο Γκαλινάρι, ο οποίος θα είναι free agent. Εξαιτίας αυτής της φάσης που περνά, ζήτησε τη γνώμη του κοινού για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη σεζόν πρόσφερε τις υπηρεσίες του στους Θάντερ.

Τέλος, όσοι πιστοί μπουν στη διαδικασία της ανταλλαγής συμβουλών, πρέπει να αντιληφθούν και τα προσωπικά θέλω του αθλητή. Συγκεκριμένα, ο Ιταλός αναζητά τη διεκδίκηση τροπαίων και για το λόγο αυτό η επόμενη στέγη του θα φέρει την επιγραφή: Πρωταθλητισμός!

Σαν Σήμερα

02/10/1936

1936: Γεννιέται ο Dick Barnett, ένας guard ο οποίος έπαιξε για 14 χρόνια στο ΝΒΑ, και κατέκτησε 2 πρωταθλήματα με τους NY Knicks. Η φανέλα με το νούμερο 12 είναι στην οροφή του Madison Square Garden προς τιμήν του.

1953: Γεννιέται ο Tom Boswell. Ένας ψηλός με όχι ιδιαίτερη καριέρα στο ΝΒΑ, ο οποίος όμως αποτέλεσε βασικό γρανάζι της Καντού για το double του 1981.