Παρακαλώ περιμένετε...

«Ορισμος» του αντιαθλητικου

  • 23/12/2020 -
    Euroleague
    /
    BB TEAM

Του Σπύρου Κόγκα
 

Ντόμινο δυσάρεστων εξελίξεων έχει φέρει στην επικαιρότητα του ευρωπαϊκού μπάσκετ η κίνηση της Μπαρτελόνα να μην αφήσει τον Ερτέλ να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με την υπόλοιπη ομάδα για επιστροφή στην Ισπανία.

Αρκετοί είναι αυτοί που έχουν τοποθετηθεί δημόσια υπέρ του Γάλλου γκαρντ και εναντίον φυσικά της ισπανικής ομάδας, που δεν έδειξε κανένα ίχνος σεβασμού στον άνθρωπο Τομά και δευτερευόντως στον παίκτη Ερτέλ.

Πέρα από την Ένωση Παικτών Ισπανίας που τάχθηκε υπέρ του Γάλλου παίκτη, μέχρι στιγμής Μάικ Τζέιμς και Ταϊρίς Ράις έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους προς την ομάδα.

Ο τελευταίος μάλιστα έγραψε στο twitter ότι: «Δεν τον αφήσατε να μπει στο αεροπλάνο; Του λέτε ότι δεν μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι του; Έχει οικογένεια! Ελπίζω να πάει στη Ρεάλ εάν αποτελεί μία από τις επιλογές του. Γιατί ο Θεός γνωρίζει ότι αν είχα εγώ αυτή την επιλογή θα είχα πάει!».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η δήλωση του Τζέιμς, ο οποίος ήταν λιγο πιο αιχμηρός τονίζοντας ότι: «Πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί δεν τον άφησαν να μπει στο αεροπλάνο. Πάντα πίστευα ότι η Μπαρτσελόνα είναι από τα χρυσά στάνταρ της EuroLeague, αλλά αν αυτό που είδαμε είναι αυτό που πραγματικά ισχύει, τότε είναι ντροπή».

Κλείνοντας, αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την τοποθέτηση του Σάρας, ο οποίος έχει δείξει στο παρελθόν μεγάλη ευαισθησία σε ανθρώπινα θέματα και ζητήματα.

Σαν Σήμερα

29/03/1945

1945: Γεννιέται ο Walt Frazier. O επονωμαζόμενος και Clyde the Glyde. Ένας από τους καλύτερους guard όλων των εποχών, που οδήγησε τους Knicks στα δύο μοναδικά μέχρι σήμερα πρωταθλήματά τους στις αρχες της δεκαετίας του 70'.