Παρακαλώ περιμένετε...

«Εισαι η σωστη πλευρα μου στη γη»

  • 15/11/2020 -
    ΝΒΑ/ΚΟΣΜΟΣ
    /
    BB TEAM

Του Σπύρου Κόγκα
 

Η μητρική αγάπη είναι μια από τις πιο συγκινητικές και γεμάτες καταστάσεις συναισθημάτων που συμβαίνουν μεταξύ μάνας και τέκνων.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς «κάρφωσε» αυτή την φορά τις καρδιές μας, εκδηλώνοντας την αγάπη του για την μητέρα του με όμορφα και μοναδικά λόγια.

Ειδικότερα, είπε:

«Να σε βλέπω χαρούμενη και χαμογελαστή σε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες που είχα ποτέ στη ζωή μου! Θέλω να σε κάνω τόσο περήφανη κάθε μέρα! Έχεις κάνει τόσα πολλά για μένα, πέρα από όσα μπορεί να προσφέρει η ίδια η ζωή και είναι η σειρά μου να σου το επιστρέψω! Η Μάμα Γκλο με είδε όταν φύγαμε με το σκάφος αυτό το απόγευμα και μου είπε: «Γιε μου πραγματικά το απόλαυσα, σ’ευχαριστώ» και στη συνέχεια χαμογέλασε! Σχεδόν δάκρυσα! Σ’αγαπάω γιατί απλά ήσουν πάντα εκεί για μένα, ακόμα κι όταν δεν ήταν εφικτό με τη φυσική σου παρουσία. Μου έδειξες τις σωστές αποφάσεις, με μεγάλωσες σαν κύριο, να είμαι ευγενικός με τους άλλους και με γνώση για τη διαφορά ανάμεσα στο σωστό και στο λάθος. Είσαι η σωστή πλευρά μου στη γη».

Σαν Σήμερα

19/05/1928

1928: Γεννιέται στην Νέα Υόρκη ο Dolph Sayes, ο 12 φορές MVP, πρωταθλητής με τους Syracuse Nations το 1955 αλλά και ένας από τους 50 καλύτερους παίκτες στην ιστορία του ΝΒΑ σύμφωνα με ψηφοφορία του 1996 για τα 50 χρόνια της λίγκας.