Παρακαλώ περιμένετε...

«Αγκυρα» του Παπανικολαου στον Ολυμπιακο

  • 22/09/2020 -
    Euroleague
    /
    BB TEAM

Του Σπύρου Κόγκα
 

Πρόωρη επέκταση συμβολαίου υπέγραψε σήμερα ο Κώστας Παπανικολάου με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2023.

Αναμφισβήτητα, πρόκειται για μια πολυαναμενόμενη εξέλιξη, δεδομένης της αγάπης και του ψυχολογικού δεσίματος που έχει ο ίδιος ο παίκτης με την ομάδα, στην οποία εκτόξευσε την καριέρα του.

Ο δηλώσεις που έκανε Κώστας Παπανικολάου στο olympiacosbc.gr αμέσως μετά την υπογραφή του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος από αυτή την εξέλιξη και τη συνεργασία που θα συνεχιστεί για άλλα τρία χρόνια ουσιαστικά. Ευχής έργον θα είναι αυτά τα χρόνια να συνδυαστούν με όμορφες στιγμές, εικόνες και αναμνήσεις. Θέλω να ευχαριστήσω τους κυρίους Αγγελόπουλους για την τιμή που μου έκαναν. Είμαστε μαζί σχεδόν σε όλη μου την μπασκετική διαδρομή, είναι εκείνοι που πρώτοι πίστεψαν σε εμένα και είναι πάντα δίπλα μας. Το να υπογράφει κάποιος παίκτης επέκταση της συνεργασίας του πριν φτάσει η ολοκλήρωση του συμβολαίου του είναι κάτι που δεν συμβαίνει συχνά στην ομάδα μας και πραγματικά κάνει ακόμη πιο ξεχωριστή αυτή την έτσι και αλλιώς ιδιαίτερη στιγμή. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω και τον κόουτς Μπαρτζώκα, γιατί προφανώς για να γίνει κάτι τέτοιο είναι και επιλογή του προπονητή».

Σαν Σήμερα

25/06/1942

1942: Γεννιέται ο Willis Reed, ο θηριώδης Center των New York Knicks, ο οποίος με την αυτοθυσία του έδωσε το έναυσμα για τον τίτλο του 1970.